Cégünkről

Cégtörténet: alapítva 1975, Budapesten.

alapítva 1975, Budapesten.

A nevem Gebe László Víz-gáz-fűtésszerelő mester.

A kezdet:

A GEBE víz-, gáz-, fűtésszerelés alapítási éve 1975. Ebben az évben kezdtem meg tevékenységemet, mint víz-gáz-fűtésszerelő mester, kisiparosként, 1974-ben letett mestervizsga alapján.

A jelen:

Cégünk 1999-ben Gebe Kft. néven, családi vállalkozásként alakult, (adószám: 11937692-2-43, cjsz.: 01-09-684207, cím: 1224 Budapest, Peták u. 4.) és 2009 Januártól elindítottuk legújabb tevékenységünket a hétvégi és ünnepnapi ügyeletet: ami azt jelenti, hogy reggel 7-21 óráig gyorsszolgálati ügyeletet tartunk. Megalakulásunk óta az építőipar, és szerviz szolgálat számos területén bizonyítottuk be felkészültségékünket és szaktudásunkat. A ránk bízott, elvállalt munkát minőségi kivitelben és a határidők betartásával végezzük.

A cég tevékenységi köre: épületgépészet, teljes körű lakásfelújítás, kőműves és csempézési burkolási munkák, víz-, gáz-, fűtésszerelés, csatornaszerelés, duguláselhárító gyorsszolgálat. Festés, mázolás, tapétázás és gipszkartonszerelés, korrekt áron, rövid határidővel, írásos garanciával! Villanyszerelés, asztalos, lakatos, és klímatisztítás, kémények bélelése, felújítása. Családi házak, lakások új szerelése és teljes felújítása, javítása meglévő terv vagy helyszíni egyeztetés alapján INGYENES* felmérés és árajánlat készítése.

* Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!